Croc Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Witam, jakoś między 27 czerwca - 2 lipca lecę do USA z wizą J1. Znalazłem pracę w Los Angeles i szukam towarzystwa na wspaniałą podróż do USA. Pracodawca jest Polakiem i chętnie oferuje pracę Polakom. Dlatego jeśli ktoś z was się zdecyduje, to również ma zapewnioną pracę. Nie znalazłem niestety osoby towarzyszącej, a zdaję sobie sprawę, że to są 3 miesiące i chciałbym wybrać jak najfajniejszą osobę. Dlatego proszę o kontakt telefoniczny: 691-619-339 lub gg: 3600090 osoby zainteresowane wspólną podróżą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 a praca przy czym,czy ten ktos ma miec pozwolenie na prace tak jak Ty czy tez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croc Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Praca z ulotkami, początkowo 8 dolarów za godzinę. To nie jest dużo, ale warunki są korzystne. Oprócz tego być może praca przy sprzątaniu za 10 dolarów, ale to zależy jak się będziemy spisywali. Pytania o pozwolenie nie rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ty masz wize J-1 a wiec mozesz legalnie pracowac a ktos kto ma wizie turystyczna juz nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croc Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Myślałem, że to oczywiste. Dlatego mój temat był w dziale J1, ale admini przenieśli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nie obraz sie ale czasami nalezy to zaznaczyc ze praca jest taka i tylko dla takich osob ...nawet jesli pisales w dziale w J-1. bo mozesz dostac wiele pytan,zapytan od osob majacych wizy turystycznie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croc Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Nie obrażam się, bo nie ma o co OK więc chodzi o osoby z wizą J1. Ja wyjeżdżam na program Independent z biurem CCUSA i dopiero teraz znalazłem pracę. Osoba, która miała ze mną lecieć wyłamała się, a nie chcę lecieć sam. Samotna przygoda nie jest tak fajna jak przygoda z kimś tym bardziej, że w Los Angeles jest mnóstwo miejsc do zwiedzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Croc ,poszukaj tutaj osob co maja podobny problem ze szukaja pracy i miejsca zaczepienia .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.