cubex Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Witam. Przebywam w USA (Chicago) od września 2009 pobyt legalny wbili mi na 6 miesięcy i już się skończył - czy są jakieś szkoły do których mogę się teraz zapisać żeby zdobyć SSN i zrobic prawo jazdy. Jeżeli tak to jak długo musiał bym czekać na wymienione dokumenty i jaki jest orientacyjny koszt opłaty szkoły, mam 26 lat. Dziękuję z góry za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 a mozesz napisac co to znaczy skonczyl>jak sie skonczyl to zmiany statusu nawet nie zalatwisz z tego co pisza tutaj osoby to aby sie starac o numer SSN bys musial wleciec na wize studenckiej a tak nie ma przy zmiane statusu numeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzia Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nie chce cie martwic ,ale jestes bez statusu obecnie i zadne pojscie do szkoly nie da ci DL,tudziez SS.Sly Ci napisal,nie mozesz nawet zmienic statusu,bo twoje I94 juz wygaslo,pozostaje tylko slub z obywatelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.