szadziak Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 witam wylatuje do usa drugi raz , byłem tam na przełomie 2004/2005 , 2 tygodnie , teraz lece na 10 dni , wiza wazna 1 rok - do pazdziernika 2005 , czy beda jakies problemy ? , czy np bede mógł leciec 3 raz ,we wrzesniu 2005 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babka Kiepska Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Na waznej wizie mozesz wlatywac i wylatywac ze stanow ile chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szprotka Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 To zależy czy masz w wizie w odpowiednim miejscu zaznaczone 'multiply entry'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babka Kiepska Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Wiza na rok takze domyslam sie ze to turystyczna i raczej napewno mozna wielokrotnie wlatywac do usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 mozesz jechac bez najmniejszego problemu. ja w 2003 roku jechalem do usa 2 sierpnia, a wize mialem do 31 sierpnia. co prawda jechalem tylko na 4 dni, ale babka na immigration i tak mi wbila wize wjazdowa na pol roku... nie bylo najmniejszych problemow. upewnij sie tylko, ze na wizie w miejscu "Entries" masz napisane "M"... i szerokiej drogi! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szprotka Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Wiza na rok takze domyslam sie ze to turystyczna i raczej napewno mozna wielokrotnie wlatywac do usa Mówisz 'raczej na pewno' i 'domyślam się'. A ja po prostu stwierdzam, że jeśli w wizie ma zaznaczone 'multiply entries', to NA PEWNO może wjeżdżać i wyjeżdżać :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babka Kiepska Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 OKI Szprotka wyluzuj sprawdzi sobie jak ma wpisane i po klopocie Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 nie kazda wiza 1 roczna ma multi bo anusz ma 1 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadziak Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 jest " M" czyli wielokrotnego , bedzie ok . Dzieki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.