haneczka019 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Na każdej z moich 3 wiz J-1 mam dwie gwiazdki,moja dziewczyna na swoich dwóch J-1 ma jedną.Tak więc jak dla mnie 2 gwiazdki oznaczają faceta,jedna kobietę Hmm, ja mam dwie, a nie czuję się facetem .
c4r0 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Na każdej z moich 3 wiz J-1 mam dwie gwiazdki,moja dziewczyna na swoich dwóch J-1 ma jedną.Tak więc jak dla mnie 2 gwiazdki oznaczają faceta,jedna kobietę Biorąc pod uwagę to: Odnośnie gwiazdek odnalazłem coś takiego: "The stars below the photo in the USA visa indicates the "RISK" status when entry the United States, which means that if you have more stars, then you will go through more security check when entering the United States. The number of stars are determined based on several reasons like: nationality, age, status, sex, countries visited before and others but as I mentioned before, it is only an indication. A lot of two stars have entered the states without any problem especially those who were joining families, but 2 star will probably be interviwed when reaching the states in case they were alone. Three stars means that security check will happen when arriving to the states but at the end, it depends on the immigrant officer..." Można dojść też do wniosku, że facet jest zawsze podejrzany, a babki nie zawsze
haneczka019 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Można dojść też do wniosku, że facet jest zawsze podejrzany, a babki nie zawsze Czyli powinnam się cieszyć bo jestem babką... ale... podejrzaną babką, więc...hmm
c4r0 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Dostając dwie gwiazdki zniżyłaś się do poziomu facetów
haneczka019 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Znam paru facetów na poziomie , więc jeśli miałabym im dorównać to nie mam nic przeciwko .
ix.ou Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 A ja mam dwie gwiazdki, więc - na ile siebie znam - obalam Twoją teorię eh eh a taką miałem fajną teorię :-/ no nic zobaczymy jaka liczbę * będe miał na nowiuteńkiej B-2,która za kilka dni z TNT odbieram
haneczka019 Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 eh eh a taką miałem fajną teorię :-/ no nic zobaczymy jaka liczbę * będe miał na nowiuteńkiej B-2,która za kilka dni z TNT odbieram Pochwal się koniecznie .
c4r0 Napisano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 Właśnie sprawdziłem paszport i w moich trzech wizach mam po jednej gwiazdce
ix.ou Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 a miał ktoś z Zacnego Grona więcej niż 2 gwiazdki ?
ix.ou Napisano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Hej, Tak więc na nowych B1/B2 mam 2*, moja partnerka 1* - czyli tak samo jak na 4 poprzednich wizach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.