Avatar11 Napisano 30 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2010 Witam... planuje leciec do USA a konkretnie do Newark, Philadelphia lub New York z Rzeszowa, Krakowa lub ostatecznie Warszawy. Chce leciec za tydzien 8 sierpnia lub gdzies kolo tego. Szukam najtanszego poloczenia. Moze byc z przesiadka. Prosze o pomoc, doradztwo itp. Dziekuje!!
Joanna30 Napisano 30 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2010 Nie napisałeś, na kiedy planujesz powrót. Przypuszczam, że poniżej 2.500 nic nie znajdziesz na tydzień przed wylotem.
Avatar11 Napisano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Lipca 2010 No wlasnie takie ceny wszedzie znajduje-2500zl z kawalkiem najtaniej. Bilet szukam w jedna strone poniewaz jade na studia na wizie F1 i nie wiem kiedy bede wracal.
sly6 Napisano 31 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2010 to radze sie spieszyc z kupnem biletu lotniczego.
happy2504 Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2010 No wlasnie takie ceny wszedzie znajduje-2500zl z kawalkiem najtaniej. Bilet szukam w jedna strone poniewaz jade na studia na wizie F1 i nie wiem kiedy bede wracal. Bilety w jedna strone sa drozsze. zobacz ta strone ,moze maja cos tanszego :www. fly.com, lub www.kayak.com
orchidea04 Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2010 Ja kupowałam na www.esky.pl - sprawdz jakie są teraz ceny. I daj znać czy lecisz z Warszawy to polecimy razem ;-)
paprak Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2010 Z rzeszowa bezposredni do NY ja kupilam na 8-go za ponad 2600zl w jedna strone. Mysle, ze taniej nie bedzie a moze juz nie byc miejsc wiec warto sie pospieszyc i brac co jest w tej cenie. Chcialam z mezem leciec wczesniej ale juz nie bylo miejsc a jak byly to cena byla 6000zl w BA. Ale oni nie bawia sie w bilety w jedna strone za bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.