radzio4680 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 moja sytaucja jest taka w chwili obecnej sie nie ucze staram sie o wyjazd na kurs jezyka angielskiego jestem po liceum zamierzam isc na studia w tym roku po powrocie jakich pytan moge sie spodziewac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 a Ty chcesz sie przygotowac do rozmowy? nie ma tak ze jak padna jakies pytania to One beda w Twoim przypadku fakt One sie powtarzaja do jakiej szkoly lecisz,co tam bedziesz sie uczyc,co robisz w Polsce,kto za to placi,co zamierzasz robic w Polsce jak wrocisz oraz pokazac ze naprawde wrocisz i nie bedziesz tam robic nie mozna odpowiadac ze moze tak bedzie a moze cos innego,masz miec plany w miare klarowne i trzymajace sie zycia a nie jakies marzenia lub tez ze moze tak bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio4680 Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 tak sly chce sie przygotowac do rozmowy na jutro i potrzebuje wskazówek jak sie zachowac jak mowic krotko nawet niekiedy samo tak wystarczy? Poprostu mowic bez zastanowienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 moze napisze tak teraz mamy okres wakacji i na pewne odpowiedzi mozna czekac i 2 dni wiec dla wszystkich radze sie pytac wczesniej i miec to na uwadze a nie pisac 1-2 dni przed rozmowa sadzac ze dostanie sie odpowiedz... Jak pokazac ze sie wroci,po odpowiedziach ktore maja byc realne z zyciem oraz dar przekonywania i tak wiele osob mi wierzy za 1 zdaniem a inni znow nie wierza mi wcale chociaz mowie to samo i jestem tym samym czlowiekiem ,dlatego tez trudno cokolwiek napisac w tym temacie ale najwazniejsze aby trzymac sie tego co sie mowi i nie zmieniac za bardzo odpowiedzi jesli padan te same pytania. co to znaczy bez zastanowienia,co przyjdzie na jezyk>?to lepiej juz nie odpowiadac wcale...jakbys zobaczyl czlowieka ktory by tak bez tzw namyslu mowil co mu na jezyk przyjdzie? jak padnie pytanie o szkole to sie opowiada o szkole a nie o calym kursie oraz co tam nie bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.