Chomik Napisano 30 Marca 2004 Zgłoś Napisano 30 Marca 2004 No to nawet Air Berlin wieczorny (o 19 z Berlina, w Londynie - 19:40) jest dla Was bardzo korzystny... 49 EUR z wszystkimi oplatami... :brawo: Mysleliscie o takich rozwiazaniach :?:
kryfka Napisano 30 Marca 2004 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2004 Nio, ale jeszcze trzeba sie dostac do berlina.... To tez bedzie kosztowac jakies 200 zl
Chomik Napisano 30 Marca 2004 Zgłoś Napisano 30 Marca 2004 Oj, Kobiety, Wam to dogodzic ciezko... :wink: Chyba to lepsze niz tluc sie autokarem :?: No nic, pomyslcie dokladnie, poszukajcie dobrych polaczen do Berlina... :shock: Bedzie dobrze!
kryfka Napisano 30 Marca 2004 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2004 wiem, wiem jeszcze trzeba dopasowac godziny itp Mam jeszcze czas o wszystkim pomyslec- najpierw musze znac date lotu powrotnego z NY do Londynu.... A ty gdzie bedziesz latem?
Pomarańcza Napisano 30 Marca 2004 Zgłoś Napisano 30 Marca 2004 Tabasco W grudniu 2003 mia3am taki status, a dopiero na początku marca znale1li mi prace wiea mo?e to troche potrwaa. Ale wydaje mi sie, ?e teraz wszystko szybciej za3atwiają, bo coraz mniej czasu zosta3o Kryfka Jade z Camp America A w czwartek na rozmowe w ambasadzie Papapa
Chomik Napisano 31 Marca 2004 Zgłoś Napisano 31 Marca 2004 Kryfka, "najpierw musze znac date lotu powrotnego z NY do Londynu" - szczerze mówiac myslalem, ze kupicie bilet (chodzi mi o relacje: Polska - Londyn) w JEDNA strone, bo 1. to duza rozpietosc w czasie: czerwiec - wrzesien lub pazdziernik i nie wiem czy sie oplaca zakup biletu "round trip", 2. sadze, ze po 1 maja (po jakims czasie oczywiscie...) i na nasz rynek wejda TE firmy, a przez to ceny spadna (bedzie to koniecznosc - takze dla Air Polonii) - gdy Wy bedziecie w USA, a zawsze mozna kupic bilet stamtad , 3. trzeba podejmowac dosc szybkie decyzje, bo ceny tych biletów rosna wprost proporcjonalnie do zblizajacej sie daty przelotu... A moze macie mozliwosc, aby ktos Was podwiozl samochodem do Berlinu? Pozdrawiam, DAWID P.S. Pomaranczo, powodzenia w Ambasadzie :!: P.P.S. Kryfka, wierze, ze latem bede w... Norwegii :wink:
Tabasco Napisano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2004 Gratulujemy! Ze wzgledu na walory Twojego podania, nasze biuro w Stamford zdecydowa3o sie zagwarantowaa Ci udzia3 w programie na 100%. W obecnej chwili nadal trwa proces przyznawania Ci konkretnego Campu/Resortu, ale masz ju? ca3kowitą pewnośa, ?e wyjedziesz. W procesie przyznawania miejsca honorowana bedzie podana przez Ciebie data dostepności. Wkrótce otrzymasz pocztą pakiet odpowiednich dokumentów, w tym dokumenty s3u?ące do otrzymania wizy i odpowiednie instrukcje. Procedura Placement Guarantee przeznaczona jest dla najlepszych Kandydatów; s3u?y umo?liwieniu im wcześniejszego otrzymania wizy i potwierdzenia planów wakacyjnych, podczas gdy konkretne miejsce ca3y czas jest poszukiwane. Prosimy o czeste odwiedzanie serwisu informacyjnego. Teraz mam taki status i dalej sie denerwuje. Jesli moja aplikacja taka dobra to dlaczego roboty nie ma . Mam nadzieje, ze w polowie maja juz wszystko bedzie ok. Czy ktos z Was 9 maja bedzie w Poznaniu na spotkaniue Orientations?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.