agnieszka 26 Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 hej mam pytanie. czy zaproszenie musi byc oficjalne,na jakims oficjalnym druku i potwierdzone( np jakims stemplem urzedowym)? czy wystarczy wyslane mailem i wydrukowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 jest takie cos jak Affidavit of Support ,ale moze byc tez napisane na zwyklym papierze plus potwierdzone (ale nie wymagane)wazne jak Ty sie przedstawisz w czasie rozmowy 8) a ty skad z Lubelskiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka 26 Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 ja z lublina mam tylko zaproszenie mailem wyslane przez kolezanke, ale nie wiem czy to wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka 26 Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 hmmm,czyli zaproszenie powinno byc przyslane poczta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Mialam dwa zaproszenia (jedno zagubilo sie w drodze, drugie wyslane i oba przyszly tego samego dnia-w dzien wyjazdu do Wawki-fuksiara ze mnie ) i zdane nie bylo mi potrzebne w czasie rozmowy z konsulem. Ale byly potwierdzone i wyslane poczta. Pa Wiola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.