Skocz do zawartości

Ile zapłaciliście za bilet lotniczy do USA??

COMmer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tak patrzę na wasze bilety i się zastanawiam - czy tylko parę innych osób ma jeszcze przesiadkę na lot wewnętrzny w us and a? bo nie wiem czy przypadkiem nie popełniłem jakiejś maniany.. wiem że taniej by było greyhoundem - ale tłuc się niewiadomo ile przez obcy kraj..

Niestety :) Greyhoundem wcale nie jest taniej! Z Eastcoast na Westcoast jechałbyś prawie tydzień ! Sam szukałem połączenia Greyhoundem z San Diego do San Francisco: 360 kilometrów (nie mil) w 11 Godzin! To jest chore, zważywszy, że cena była o ok 20% droższa od połączenia lotniczego. Przecież zawsze można polecieć Southwest Airlines, albo innymi niedrogimi liniami..

Po za tym, baaardzo ciekawią mnie ceny waszych biletów do Kaliforni... ktoś Was chyba oskubuje?

Sam lecę z Berlina do San Diego (przesiadka w NY) za 2800zł -Delta Airlines... Dalej już się nie da lecieć (chyba że na Hawaje) a cena przypomina, niektóre z Waszych połączeń na Wschodnie Wybrzeże, bądz Południe Stanów. Dodam, że bilet zakupiłem na początku marca.

Może to być stara śpiewka, ale trzeba naprawdę dobrze się zorientować w sprawie wyjazdów na W&T! Moja znajoma zapłaciła w tym roku za bilet do Atlantic City 3200zł, jeszcze do tego korzysta z "pomocy" jednego z biur owianych niechlubną sławą "krojenia" na biletach. To, że biuro pomaga nam w niektórych formalnościach, nie zwalnia nas z myślenia! To nie są organizacje charytatywne.

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

wylot 07.07.2007

- bydgoszcz-wawa-monachium-chicago

powrot 09,09.2007

- chicago-amsterdam-wawa-bydgoszcz

cena 1100$

Napisano
1428.98 zl (527$) JFK-frankfurt-WAW round trip 17maj-11czerwiec expedia.com

jestem w szoku :twisted:

Expedia Special Fare, z tym, ze nie mozna sobie nabic na tym locie miles, godizna byla wazna ta promocja + placisz w ciemno jakimi liniami i gdzie przesiadki. Po kupieniu dopiero jest wiadomo co i jak albo do 24h. Ale dobrze trafilem, ze Lufthansa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...