floorek Napisano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2007 Rok temu slyszalem, ze w 2008 roku maja bilety drastycznie staniec. Patrze patrze i patrze i wciaz te same ceny. <zawiedziony> Gdzie mozna dostac najtansze bilety do Polski na polowe lutego? Koszt do Berlina jest 450 dolcow, kiedy do Wawy w tym samym czasie kosztuje 650.
gabrielangel Napisano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2007 Bilety dopiero maja staniec gdzies po marcu/kwietniu bo chyba dopiero wtedy wchodzi to prawo, ktore otwiera niebo nad stanami i europa dla linii lotniczych.
cpi Napisano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2008 czy ktos lecial liniami air india oraz aer lingus (irlandzkie linie) lub slyszal cos na ich temat? ja szczerze przyznam, ze nie mialem pojecia o istnieniu takich przewoznikow i ze oferuja oni loty nowy jork-warszawa. na tej trasie sa tansi od tych bardziej znanych firm, tylko ciekaw jestem jaka oferuja jakosc uslug. czekam na opinie.
sly6 Napisano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2008 Czy masz na mysli maj 2009 ?bo jesli tak to zobaczysz co sie bedzie dzialo z cenami biletow w tym roku bo pod koniec marca ma byc otwarte niebo pomiedzy USA a Europa i wtedy cenny powinny spasc .
Rademedes Napisano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2008 glosno jest o tym otwarciu a gdzies na ktoryms, portalu czytalem ze kwestia spadkow cen to dopiero koniec tego roku, wiec sie tak zastanawiam czy czekac z zakupem biletu do konca marca czy nie, w ogole najzabawniejsze jest to ze ten sam bilet kupiony w Polsce kosztuje 400 zl wiecej niz w USA heh
sly6 Napisano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2008 W lutym-poczatek marca powinny juz byc znane ceny biletow oraz ktore lotniska beda mogly obslugiwac takie loty bo jak narazie to Warszawa i teraz Krakow prowadza rozmowy.
fikimiki Napisano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2008 Rademenes a kiedy chcesz jechac do USA? Ja lece w polowie kwietnia. Alitalia juz mi zmienila miejsce przesiadki, kaza mi czekac do marca.
Rademedes Napisano 1 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2008 do USA w maju, ale chce leciec przez kanade, wiec glownie w te strone interesuje mnie lot ;-)
sly6 Napisano 1 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2008 a wiza bedzie abys mogl leciec przez Kanade? spotkalem takie osoby w ambasadzie kanadyjskiej ktore lecialy na work i travel przez Kanade
Rademedes Napisano 1 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2008 a wiza bedzie abys mogl leciec przez Kanade? to troche bardziej zlozone ale uscislajac, tak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.