sly6 Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 puchcio powinni byc lepsze niz Allitalia
klaudek Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 ostatnio widzialem jak Benedykt 16 lecical Allitalia do USA to nie nazekal raczej Allitalia bankrutuje powoli, AF chcial ja odkupic i jej dlugi ale nie moga sie dogadac poniewaz czesc udzialow Allitali ma rzad wloski. Swiss nalezy do Star Alliance wiec trzymaj karty pokladowe aby wliczyc do Miles & More.
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 NO wiesz JP2 tez latal Allitalia bo taki jest zwyczaj przyjety ze leci sie samolotem wloskim a wraca innym.
pawel.majewski Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 A ja słyszałem, że Alitalią zainteresowany jest Aeroflot
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 Air France jest nimi zainteresowany a do tego sa w 1 sojuszu. ps: Juz nie sa zainteresowani Allitalia: http://biznes.onet.pl/0,1734885,wiadomosci.html
klaudek Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2008 NO wiesz JP2 tez latal Allitalia bo taki jest zwyczaj przyjety ze leci sie samolotem wloskim a wraca innym. Zaden pewnie zwyczaj tylko marketing, Benedicto jesli widziales udzielal wywiadu w samolocie na tle monitorow gdzie przewijalo sie logo Allitali. Nie zdziwilbym sie jak to Allitalia wygrala przetarg kiedys na przewozenie koscielnych z Wloch i ich wspiera. Przypominalo to troche lot Tuska do NYC. Tylko ze on nie udzielal zadnego wywiadu na tle loga zadnej z firm.
tege Napisano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 Od jakiegoś czasu śledzę ceny biletów do San Francisco/LA. Na expedii cena biletów British Airways wahała się między 903-924$. Do wczoraj, kiedy podskoczyła z dnia na dzień do 1133$! I teraz pytania: 1. Czy taka sytuacja jest normalna? 2. Czy ktoś może podać racjonalne przyczyny takiej zmiany ceny z dnia na dzień?
klaudek Napisano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 juz raczej nie sledz tylko kupuj, poniewaz bedzie tylko drozej. sprawdz jeszcze na terminala.com , tam mi wychodzily taniej bilety niz na expedii i cheaptickets.com.
sly6 Napisano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 Tege w tym okresie czasu duzo osob lata i kazdy szuka biletu jak najtanszego i jesli tanie bilety sie koncza wtedy zostaja w drozszej taryfie .Moze jak zaczniesz szukac biletu w innych dniach to cos znajdziesz ale nie radze dlugo czekac z kupnem biletu.
anitat Napisano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam! lece pierwszy raz do USA, znalazłam bilet na lataj.pl za 2300 na sierpień, czy to dobra cena? i co sądzicie o tym portalu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.