bossa Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Planuję wyjazd w celach tylko i wyłącznie turystycznych, w związku z czym chciałabym się ubiegać o wizę turystyczną. Nigdy wcześniej nie składałam wniosku wizowego, jedyny wyjątek stanowił wniosek w loterii wizowej /zielona karta/, z czego i tak nic nie wyszło, a o całej sprawie zdążyłam prawie zapomnieć. Czy loteria ta może mieć wpływ na wydanie decyzji o wizie turystycznej? Trudno trochę też mi będzie udowodnić stałe związki z Polską - jestem singlem prawie 40-letnim, mieszkanie nie stanowi mojej własności, za to mam dobrą stałą pracę, z której nie zamierzam rezygnować. Czy mam szansę na wizę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 jesli Cie nie wylosowali i nie dostales zadnej koperty z centrum wizowego z USA to nawet jak jest pytanie o petycje na pobyt staly to Cie to nie dotyczy..jest wiele osoba jak TY i dostaja wize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.