sly6 Napisano 27 Września 2010 Zgłoś Napisano 27 Września 2010 jak miales rozmazany kod to dobrze zrobil ten Pan... wiele osob drukuje na atramentowej i jakos idzie ale to musi byc dobra atramentowka oraz dobry wydruk jak cos nie gra to laserowa zostaje wiec na niej drukuj...
marmach Napisano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2010 W DS-160 znalazłem pytanie o to, czy uczęszczałem do szkół lub organizacji innych niż "elementary schools". Czy to oznacza, że mam wpisać wszystkie szkoły poza podstawową (ogólniak, studia)? A jak chodziłem do muzycznej to też? Nie bardzo kumam.
sly6 Napisano 29 Września 2010 Zgłoś Napisano 29 Września 2010 no to w czym problem? masz takie szkoly wypisac bez szkoly podstawowej tak bylo przy starych wnioskach ds 156 i tak jest teraz przy 160 ps kiedys musialem wypisac 5 szkol
marmach Napisano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2010 Dzisiaj byłem z żoną na rozmowie. Oboje dostaliśmy wizy na 10 lat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.