sly6 Napisano 12 Września 2010 Zgłoś Napisano 12 Września 2010 moze ktos cos napisze tutaj o plazach w NJ... zapraszam
puma01 Napisano 12 Września 2010 Zgłoś Napisano 12 Września 2010 dla mnie nic specjalnego wolalam plaze w NC
Martusinska Napisano 14 Września 2010 Zgłoś Napisano 14 Września 2010 Ja uwielbiam Sandy Hook Przypomina mi troche polwysep helski... z jednej strony widok na zatoke a z drugiej ocean, New York... przy dobrej pogodzie pieknie widac verrazano bridge. Plaza jest czysta, jest miejsce na rolki, rower, spacery, grill...
Juno Napisano 22 Września 2010 Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Point Pleasant lub Asbury Park Tam chyba najwieksza kultura, tylko te dwie mi przypadly do gustu =]
alma Napisano 1 Października 2010 Zgłoś Napisano 1 Października 2010 Tez mysle,ze Sandy Hook jest urocze i czysciutenkie,Manasquan-wparwdzie platne w sezonie letnim,ale szerokie,czyste i cichce. Asbury moim zdaniem jest brudne i halasliwe,Smiedzri frytkami;)) Na dwoch poprzednich plazach naprawde mozna odpoczac i cudnie pojedzic sciezkami rowerowymi.bYlam pod wrazeniem wszystkiego;jest zakaz palenia,ludzie zabieraja smieci ze soba.Na granie w pilke sa osobne miejsca.Naprawde cudnie.Pozdrawiam
aureo Napisano 20 Maja 2014 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Witam A może mi ktoś powiedzieć czy da rade przejść plażą przez kilka miejscowości np z Belmer do Allenhurt? Co wówczas z opłatą?
polanka Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 polecam avon by the sea i bay head obie plaza piekne, pierwsza typowo rodzinna, druga wyglada jak plaza z OBX. nie polecam long branch czy asbury, jak dla mnie woda przy sandy hook wyglada jak kupa za przeproszeniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.