Skocz do zawartości

Jak Najtaniej Do Kansas City?

Natii

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No wlasnie to jest rzzecz,ktorej nie wiem, poniewaz nie mam napisanej tej informacji na bilecie, tak samo jak w Berlinie. Bede musiala kontaktowac sie z biurem i pytac ich.

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Natii powinnas zdarzyc na samolot do USA ale pod warunkiem ze przylecisz na czas z Berlina i nie bedziesz zbytnio chodzic po calym lotnisku a odrazu pujdziesz do samolotu do USA

moze sie tez tak zdarzyc ze moga Ci bagaze zagubic ale wtedy poczytaj na stronach www,spytaj sie linii lotniczej co masz wtedy zrobic i jak wziasc odszkodowanie jesli Ci sie bedzie nalezec...

a lecisz z Berlina i do USA jaka linia lotnicza?

Napisano

O ile dobrze sie czytam i rozumiem to biuro rezerwowalo bilet przez DELTA AIRLINES. lecz wiadomo,ze Delta nie obsluzy wszystkich lotow.

Berlin - Amsterdam - KLM

Amsterdam - Minneapolis - Delta Airlines

Minneapolis - Kansas City - Skywest Airlines

I czy bagaz mam odebrac w Minneapolis czy Kansas City? (o ile w ogole doleci razem ze mna... )

Napisano

tak wiec Delta jak i KLM teraz ze soba wspolpracuja ,tak jak Air France wiec jakbys nie polecialas 1 samolotem to cos Ci znajda innego w innym samolocie

w Minneapolis masz kontrole paszportowa oraz bagazowa ..I teraz jak lecisz dalej to musisz znalesc albo wozek-tasme gdzie bedzie pisac ze tam nalezy skladac bagaze do Kansas City i potem idziesz juz do samolotu do Kansas City.

Napisano

zadna "wozek tasme" nie sluchaj tych bzdur

musisz znalezc najblizsza lade ( counter) delty i tam oddac swoj rejestrowany bagaz DO RAK WLASNYCH ( dadza ci specjalne pokwitowanie)

jeszcze jedna uwaga ( nie wiem czy w twoim przypadku ma to zastosowanie):

kiedy przesiadasz sie juz na lot krajowy, aby uniknac zbednych pytan i obmacywania nigdy nie pokazuj przed "bramka" paszportu

jedynie drivers licence

Napisano
kiedy przesiadasz sie juz na lot krajowy, aby uniknac zbednych pytan i obmacywania nigdy nie pokazuj przed "bramka" paszportu

jedynie drivers licence

amerykanskie prawo jazdy

Napisano
amerykanskie prawo jazdy

niestety nie posiadam

Czyli rozumiem,ze w Minneapolis mam znalezc lade Delty i tam odebrac bagaz , a nastepnie nadac go jak bede leciala do Kansas City?

Napisano

Joanna Natii to wlasnie tak napisala ze odbiera to z lotu delty i przeklada to dalej

makdonald to nie sa zadne bzdury ale to Natii po wyladowaniu napisze jak bylo w Mineapolis i jak dalej bylo

bo co lotnisko to moze byc inaczej,wiele na forum bylo podobnych tematow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...