graczyk95 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Witam mam taka prośbę czy mógłby ktoś podać mi e mail do ambasady amerykańskiej w warszawie bo nie mogę znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyśka Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Adresy e-mail - Warszawa visaswrw@state.gov tylko dla członków Kongresu i Senatu Stanów Zjednoczonych. publicwrw@state.gov wszystkie rodzaje zapytań dotyczących wiz (IV, DV, NIV) i spraw konsularnych. fiancewrw@state.gov zapytania dotyczące wiz narzeczeńskich. adoptwrw@state.gov zapytania dotyczące adopcji. GroupsWRW@state.gov informacje dotyczące grupowych spotkań z konsulem. Wystarczy tylko zajrzeć tu: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/contact.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Witam mam taka prośbę czy mógłby ktoś podać mi e mail do ambasady amerykańskiej w warszawie bo nie mogę znaleźć w sprawie wiz, spraw obywatelskich, imigracyjnych, skarg, sugestii itp pisac: publicwrw@state.gov Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 tak jak napisal Jim Beam ,,ten adres jest po za pytania rozne ,wlacznie z wizami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.