Zwiesz Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Jak wyglada sprawa z uznawaniem polskich kwalifikacj w tej dziedzinie? Czy trzeba mieć technika czy uznają też kursy, roczne szkoły policealne i doświadczenie? Chcialbym wybrac sie na internship do stanow jako masazysta, ale mam skonczony jedynie kurs.Co prawda mam dyplom w jez. pol-ang ktory jest uznawany przez UE, ale nie mam pojecia jak ma sie sprawa z USA. Bylbym naprawdę wdzieczny za wszelkie informacje w tej sprawie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 dowiedz sie tam gdzie takie cos jak intership bedziesz robic czy takie cos przejdzie bo jak bys chcial pracowac juz to musisz miec licencje Link to comment Share on other sites More sharing options...
randy Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 To zalezy w jakim stanie chcesz pracowac. Prawie wszedzie wymagana jest licencja stanowa i szkola masazu zrobiona w stanach. Czasy kiedy mozna bylo przetransferowac szkole masazu z PL sie niestety skonczyly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.