warrior Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Może to będzie zabawne. Ale mam całkiem poważny problem. Dojrzałam wreszcie i chcę opatentować kilka swoich pomysłów. W Polsce jest trochę inaczej. Za to w USA zaczynają się schody. Sądziłam że dam sobie radę sama. Tymczasem wszyscy zorientowani w temacie radzą, żeby tematem zajął się prawnik. Czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie w tym zakresie ? Karino ! Nie będę Ci takim bzdurami głowy zawracać, ale jeśli znasz jakiegoś prawnika patentowego w NJ, to za namiary będę niezmiernie wdzięczna. Poczytam chętnie cudze sugestie. Wiem że to trochę zwariowany pomysł, ale drogi i muszę się przygotować .
warrior Posted October 4, 2010 Author Report Posted October 4, 2010 Dzięki Sly. Tą stronę przeczytałam. Poradniki i fora również. Okazuje się że trzeba jak zawsze znaleźć kogoś zaufanego. Dziękuję. Jakoś sobie poradzę.
sly6 Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 na Karine to bedziesz musial poczekac,moze napisz do niej ?
c4r0 Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Hej, sly6, zdaje się, że warrior to kobieta
warrior Posted October 5, 2010 Author Report Posted October 5, 2010 To i tak nie ma znaczenia. Dziekuje za zainteresowanie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.