aneczka_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 takie male pytanko, wydaje mi sie troche glupie ale moze cos da sie zrobic. Mam bilet lotniczy z LA to Monachium ale lot byl w lipcu a ja nie polecialam, czy mozna jakos zmienic date wylotu jak juz po terminie zeby np. leciec teraz? czy ten bilet jest juz stracony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 pytanie jest dobre ale ma wiele odpowiedzi..dlaczego? poniewaz nie wiadomo jakie masz-mialas restrykcje na tym bilecie wiec radze zadzwonic do danej linii lotniczej i tam sie spytac jak jest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 takie male pytanko, wydaje mi sie troche glupie ale moze cos da sie zrobic. Mam bilet lotniczy z LA to Monachium ale lot byl w lipcu a ja nie polecialam, czy mozna jakos zmienic date wylotu jak juz po terminie zeby np. leciec teraz? czy ten bilet jest juz stracony? Jeżeli masz zaswiadczenie od lekarza specjalisty że bardzo nagle to nie mogłas lecieć z powodów zdrowotnych to nie ma problemu. A zaświadczenie lekarskie zawsze możęśż wyskubać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schneider Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Zaświadczenie lekarskie na pewno pomoże, ale lepiej jest dać na mszę 200 złotych. Wtedy 100 % sukcesu gwarantowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.