Biedronka Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 nie spodziewalam sie ze bede musiala czekac az 4 tygodnie na rozmowe . Dzwonilam przedwczoraj, masakra:(. Mialam nadzieje ze tak z dwa tygodnie, ojjjj niefajnie
wiola Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 Tak bylo na poczatku marca, ja czekalam 9 dni.
Mysia Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 Biedronka a gdzie sie wybierasz do Wa-wy czy Krakowa. Do Krakowa zawsze czeka sie dluzej. :roll:
Biedronka Napisano 28 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 ja do Krakowa(podlegam)... troche wsciekla jestem bo przez te cztery tygodnie to zaczne miec koszmary przez to wyczekiwanie...brrrrrrrrrrr Pzdr, Aguska
Mysia Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 Nie stresuj sie na zapas. Podejdz do tego na luzie. Dostaniesz to super, nie dostaniesz to wiecej czasu spedzisz z....... w Polsce, Europie. Musisz myslec pozytywnie i ukladac plany alternatywne - na wypadek gdybys wizy nie dostala. Lepiej przez te 4 tygodnie pozbieraj dowody na silna wiez z krajem - tzn ze masz do czego wracac. :wink: Ja dzwonilam do konsulatu (Krakow) ok 14 marca a wyznaczyli mi termin na 4 kwietnia. Tez mialam duzo czasu na przygotowanie wszystkich "papierkow".Ale stwierdzilam ze nie mozna dac sie zwariowac, wiec ukladalam dwa rozne plany na wypadek gdybym wizy nie dostala i to wlasnie pomoglo podejsc mi do calej tej wizyty w konsulacie i rozmowy z konsulem na luzie. Dlatego dobrze ci radze luz, luz i jeszcze raz luz. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 a bedzie jeszcze gorzej bo zblizaja sie wakacje 8) i czas sie wydluzy tez i w Warszawie
iskra Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 ja czekałam 4 tygodnie... ale warto było... tobie radzę... cierpliwość i optymizmu....
Biedronka Napisano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 dzieki za slowa otuchy:) blogoslawieni cierpliwi ...:)hehe Pzdroofka z Katowic:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.