eray Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2010 Witam.mam takie pytanko, moze ktos jest zorientowany w tym temacie...Bylem w USA dwa razy na wizie turystycznej i za kazdym razem wracalem na czas.Podczas ostatniego pobytu w 2009r. mialem maly uraz przez co musialem spedzic pare godzin w szpitalu,po paru tygodniach przyszedl mi rachunek w wysokosci 1700$.oczywiscie nie stac mnie bylo na oplacenie tka wysokiego rachunku i wrocilem do Polski.Moj znajomy wrocil niedawno do Polski i powiedzial mi ze rachunki dalej do mnie przychodza na adres gdzie mieszkalem i wynosi on juz okolo 26tys :| Pytanie brzmi : Czy mam sie czym martwic jesli bede chcial znow tam leciec, ze mnie hapna na lotnisku czy cos takiego?? Bo opcja jest zeby leciec ale troche strach, dlatego prosze o porade w tej sprawie
sly6 Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2010 miales wtedy jakies ubezpieczenie wykupione czy tez nie??
aneczka_ Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2010 A nie miałes jakiegoś swojego ubezpieczenia z Polski? BO ja tez kiedys byłam w szpitalu w Usa i tez dostałam rachunek, ale PZU za mnie wszytsko opłacilo.
eray Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2010 no niestety zadnego ubezpieczenia nie mialem wykupionego i tu jest problem:P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.