kuzyn Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 MAM PYTANKO JA I MOJA DZIEWCZYNA DOSTALIŚMY WIZY TURYSTYCZE. PODCHODZILIŚMY RAZEM DO KIENKA W ABASADZIE I JAKO CEL WYJAZDU PODALIŚMY: TURYSTYCZNY, PODRÓŻ PRZEDŚLUBNA. I PYTANKO: CZY MOŻEMY WYJECHAĆ ODDZIELNIE, CZY MAJĄ JAKIEŚ DANE NA TEN TEMAT? CZY LEPIEJ LECIEĆ RAZEM? I JESZCZE JEDNO PYTANKO: CZY DATA WYJAZDU PODANA WE WNOSKU MUSI BYĆ PRZESTRZEGANA, CZY JAK JUŻ MAM WIZE TO MOGE LECIEĆ KIEDY CHCEM? Z GÓRY DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
220 volt Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Sam jestem ciekaw jak to jest z tym podchodzeniem razem do okienka. Ja myśle że jest to odnotowane. A jak myślą inni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Co do -razem czy osobnoe -nie wiem. A leciec mozesz w dowolnym terminie, mozesz tez nie leciec :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 mozesz wyleciec do terminu waznosci wizy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 witam!!1 Ja podchodziłam do okienka z mężem (razem).. mówiliśmy prawdę , ze chcemy lecieć razem....i taka jest prawda... pani nam dała na 10 lat wizę.. jeśli chodz o plany tzn . termin wyjazdu uległ zmianie ,..... i nie polecimy w termini wskazanym przez nas we wniosku... sądzę , ze to nie ma znaczenia.... masz na 10 lat... i lecisz kiedy chcesz.....takie jest moje zdanie.. a jeśli się mylę napiszcie.... pozdrawiam pappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.