Magda83CT Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Dzięki tinki! 3 msc to bardzo szybko! Najważniejsze żeby wszystkie papiery mieć dobrze wypełnione, żeby się nie czepiali że trzeba coś dosłać itp. to powinno szybko pójść. Jednak z tego co czytałam to rzeczywiście nie ma co czekać! Trzeba sobie ułatwić życie:) Pozdrawiam!
sly6 Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 tylko ze teraz jest tak,,do jakiego biura to pujdzie,ile jest spraw to juz na to wplywu nie masz,,wiec moze to byc 3 miesiace,moze krocej lub tez dluzej nie pisze tego aby kogos straszyc lub tez zniechecac ale aby nie bylo ze mija 3 miesiace i nic ,,trzeba bedzie czekac dalej-no nic zobaczysz jak bedzie w Twoim przypadku. powodzenia jedni cos dostaja szybciej a inny dluzej..
Magda83CT Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Sly6, wiem że nie ma na to reguły. Ja jestem realistycznie nastawiona na co najmniej 6 msc oczekiwanie. Jak będzie szybciej to super, a jak troche dłuzej też się nic nie stanie. Ja mogę tylko ze swojej strony zadbać aby papiery były ok, na czas, a reszta nie zależy już ode mnie. Przy odrobinie szczęścia będzie ok. Dzięki!
sly6 Napisano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2011 masz racje co do papierow i na to sie teraz nastaw,plus badania medyczne bo jest tutaj taka osoba ze czekala za dlugo no i oczywiscie pisz jak Ci idzie,jak ida sprawy no i milej lektury zycze forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.