mr.bobson Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2011 wiesz co ja mam od razu bilet powrotny. Najlepiej kupić od razu i ewentulanie płacić za zmiane powrotu lub załatwić sobie bilet z bezpłatną zmianą daty powrotu Jeśli chodzi o pokoj to mogę Ci powiedzieć tylko jak to było w Togiaku - oficjalnie nie było koedukacyjnych pokoi, praktycznie - były A co do zwiedzania to właśnie szukam chętnych, łatwiej wynając w grupie samochód, no i wycieczka wychodzi taniej więc jak są chętni to piszcie Becia znowu robisz roundtrip po Alasce ? powinnaś pobierać opłaty jak przewodnik hehe P.S. jakby ktoś zrezygnował z Togiak to chętnie zamienie na PPT
becia007_89 Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2011 ej wiesz że to nie jest głupi pomysł no w końcu muszę całą Alaskę zobaczyć ej w Polsce sie na piwo nie mozemy zgadac, to może na Alasce sie uda
mr.bobson Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2011 ej wiesz że to nie jest głupi pomysł no w końcu muszę całą Alaskę zobaczyć ej w Polsce sie na piwo nie mozemy zgadac, to może na Alasce sie uda hehe , dokładnie... myśle, że albo po waszym togiaku sie spotkamy jak nie to po nastepnym kontrakcie czyli gdzieś na początku września...chyba, że razem na Eide St. wylądujemy znowu:P
becia007_89 Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2011 hehe możliwe ej czemu my na forum do siebie piszemy?
Szczepi Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 ja i dwoch ziomkow lecimy w tym roku na Togiak , widzimy sie na miejscu , wylot mamy 23 :]
Pewniak Napisano 25 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2011 ja i dwoch ziomkow lecimy w tym roku na Togiak , widzimy sie na miejscu , wylot mamy 23 :] hej a skąd lecicie? może z Warszawy przez Londyn i San Francisco?
Szczepi Napisano 27 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2011 hej a skąd lecicie? może z Warszawy przez Londyn i San Francisco? dokładnie ta , 7:50 rano na Okęciu a którego transfer do pracy? jakos na sam koniec czerwca , tez dokladnie nie pamietam
becia007_89 Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2011 może 29? zresztą... jeszcze się zgadamy, bo jeśli 29, ja przylatuje 25 i chce ruszyć na małą wycieczkę po Alasce i szukam chętnych ale to jest wszystko do dogrania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.