Jim Beam Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 Będziemy tam z 14 dni, myślałyśmy od 6 Sierpnia do 20. Nie wiem co wami kierowalo przy wyborze tego terminu, ale Floryda w lecie to makabra. Goraco, wilgotno i do tego srodek sezonu na huragany. Osobiscie radzilbym wiosne lub jesien.
przem111 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Witam Tak jak kolega wspomniał w sierpniu to nie bardzo floryda. Byłem już 3 razy na wyciaczkach w USA. Teraz też planuję do Miami. Jak chcesz to coś podpowiem 607408935.
carolina2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Taki termin padł ze względu na to, że ja jeszcze się uczę i mam tylko dwa miesiące. Też wolałabym na jesień np. żeby zobaczyć mecz Heat ale nie ma jak. A ten termin w sierpniu to po prostu pierwszy jaki padł od mojej matki, możliwe, że w lipcu, w sierpniu, ewentualnie pod koniec czerwca (po zakończeniu roku szkolnego)
rafal723 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Taki termin padł ze względu na to, że ja jeszcze się uczę i mam tylko dwa miesiące. Też wolałabym na jesień np. żeby zobaczyć mecz Heat ale nie ma jak. A ten termin w sierpniu to po prostu pierwszy jaki padł od mojej matki, możliwe, że w lipcu, w sierpniu, ewentualnie pod koniec czerwca (po zakończeniu roku szkolnego) Oooo .... Widzę, że fanka NBA witam, witam ! Co do Heat, to możesz polecieć w czerwcu, akurat na Play-Off's. Jeśli urwiesz się ze szkoły na ostatni tydzień, czy nawet 2 (kiedy i tak nie ma już w gruncie rzeczy nauki), to akurat. Pozdrawiam ! Jeszcze taka wskazówka, śledź "Event Calendar" na stronie American Arlines Arena (hala Heat), bo może będzie jakiś fajny koncert albo coś ... w tej chwili patrzyłem i jest narazie do marca tylko, www.aaarena.com Edit:// http://www.roadsideamerica.com/story/7363
carolina2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Dzięki za info i linka. Fanką NBA jestem, głównie Heat i Mavsów . Może uda się coś zobaczyć na hali, nie mniej jednak jeszcze pozostaje kupno jakiś "pamiątek" związanych z heat. Pozdrawiam ^^
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 jak bedziesz sie chciala tzw zerwac ze szkoly wczesniej to musisz sie upewnic czy takie cos mozesz zrobic i kiedy mozesz najwczesniej..
ursusek2000 Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 nie wiem czy to tanio czy drogo ale airberlin ma lotu zaczynajace sie od 450euro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.