jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Witam-W tamtym roku w kwietniu dostałam wize na rok,kiedy moge ponownie ubiegac sie o następna wize zebym mogła polecieć do siostry na Święta Bożego Narodzenia?Siostra chciałaby kupić bilety wcześniej bo są tańsze wtedy.
Joanna30 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Chyba dopiero wtedy, kiedy skończy się ważność Twojej obecnej promesy wizowej
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 bylas w USA juz na tej wize?i masz 1 na wizie jako jeden wjazd na teren USA?jesli tak to Ona juz jest nie wazna i moze juz jutro isc po wize.. a jak masz nadal wazna ta wize z literka M to mozesz tak samo isc jutro po wize.
jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Tak byłam w tamtym roku w lipcu w Chicago-3 tygodnie.
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 i teraz zobacz co masz w entres?jak masz 1 to ta wiza nie juz wazna a byla juz nie wazna jak wrocilas z USA .
Joanna30 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 a jak masz nadal wazna ta wize z literka M to mozesz tak samo isc jutro po wize. Czyli można mieć dwie ważne wizy w paszporcie? Myślałam, że nie. Dzięki za uświadomienie. Może mnie też się kiedyś ta informacja przyda. jolisia2 - przepraszam za wprowadzenie Cię w błąd
jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 i teraz zobacz co masz w entres?jak masz 1 to ta wiza nie juz wazna a byla juz nie wazna jak wrocilas z USA . Niestety mam M.Promese mam ważną do 15 kwietnia 2011.
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 nie mozna miec dwoch waznych wiz turystycznych bo dajac paszport taka wize wazna w paszporcie sie anuluje a daje sie nowa jesli ktos sie kwalifikuje jolisa to mozesz do 15 kwietnia na tej wizie poleciec jeszcze do USA
jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Ale Ja chce lecieć w grudniu na Święta i chodzi mi o to kiedy moge starac sie ponownie o wize.
Joanna30 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 nie mozna miec dwoch waznych wiz turystycznychbo dajac paszport taka wize wazna w paszporcie sie anuluje a daje sie nowa jesli ktos sie kwalifikuje Aha, no i teraz to ja rozumiem Dzięki. Ale Ja chce lecieć w grudniu na Święta i chodzi mi o to kiedy moge starac sie ponownie o wize. Choćby jutro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.