sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 do swiat masz czas ale pamietaj jedno ze bierze sie to co wpisalas do 1 formularza o wize ,np dlugosc pobytu i jesli sie to nie pokryje mozesz wyjsc bez wizy,bo zalezy na kogo popadniesz i jak sie zaprezentujesz..wiele osob pisze jedno-robi cos innego a potem wychodzi bez wizy za takie cos .choc sa tacy ze wychodza z wiza.
jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Jestem osobą mądrą i dojrzałą,nie miałabym ochoty na oszukiwanie-tak jak wpisałam na ile lece tak byłam dokładnie tyle.Teraz bilety są tańsze,niż przed samym wylotem.
Joanna30 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 No to wypełnij wniosek i umów się na rozmowę do ambasady/konsulatu
jolisia2 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 Dziekuje Wam wszystkim-jutro dzwonie do Ambasady:)zobacze co mi powiedzą
sly6 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2011 a co Ci maja powiedziec?i chyba zadzwonisz na infolinie a nie do Ambasady... powiedza jak chcesz i zlozysz papiery to prosze sie starac ...powiedza co masz miec i tyle
jolisia2 Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 Nie będe jechać w ciemno na ryzyk fizyk 400km.do Krakowa.Trzeba być pewnym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.