jan sprawiedliwy Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Czy moze ktos mi wyjasnic co to jest za dokument == state ID card== i co trzeba zeby go uzyskac . Za info z gory dziekuje .
c4r0 Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 To jest dokument tożsamości z danego stanu. Możesz to porównać do dowodu osobistego. W praktyce w USA to jest coś bardzo podobnego do prawa jazdy (prawko robi jednocześnie za state ID) ale nie pozwala jeździć
Rademedes Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 co stan to obyczaj, rozne wymagania do zdobycia ID, na ogol trzeba skompletowac szereg dokumentow, od SSN bo "proof of address" itp. najpierw musisz sie zastanowic, w ktorym stanie chcesz miec ID, zeby okreslic co musisz miec, aby je uzyskac
jan sprawiedliwy Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Ja bym chcial w IL ale nie wiem czy tu trzeba SSN , bo adres mam.
sly6 Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 http://www.sos.state.il.us/publications/pd...ns/dsd_x173.pdf
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.