american1111 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Czesc, To znowu ja te strony ktore mi podaliście ostatnio bardzo mi się sprzydały teraz juz rozumiem Amerykan jak bym przyjechal do stanow zjednoczonych do New York To czym powinienem sie zajac zeby sobie zarobic pieniazkow
sly6 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 to Ci wujek nie pomoze? a co umiesz,pracowales kiedys,a praca legalna czy tez nielegalna?
american1111 Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Nie no bez przesady ja tam pojade za jakies 4 miesiace jak skoncze liceum gadalem z wujkiem i wujek mi pomoze tam z wyzywieniem, pokoj w domku itd . Wiec po co mam mu jeszcze zawracac tym glowe skoro tu sie moge dowiedziec PRACA JAK NARAZIE NIE LEGALNA
dareknow0 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 Czesc, To znowu ja te strony ktore mi podaliście ostatnio bardzo mi się sprzydały teraz juz rozumiem Amerykan jak bym przyjechal do stanow zjednoczonych do New York To czym powinienem sie zajac zeby sobie zarobic pieniazkow Generalnie pracy jest bardzo mało dla osób posiadających legalny pobyt i pozwolenie na pracę.Coraz mniej pracodawców ( na szczęście ) zatrudnia osoby bez pozwolenia na prace.Oczywiście nie oznacza to ,że nie masz wogóle szans na znalezienie pracy.Wiosną ruszą budowy na zewnątrz i pomocnicy do ciężkiej pracy za $8/h z pewnością będą poszukiwani.
sly6 Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 jak zaplaca te 8 dol us i nie trzeba bedzie czekac lub tez odejsc z takiej roboty bo roznie mozna trafic. mozesz nie pojechac jak nie dostaniesz wizy ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.