toefl1 Napisano 5 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2011 witam, Mam male pytanie odnosnie okresu 60dni o ktorych mowa w i-20. Skonczylem jeden kurs 17 grudnia i chce przetransferowac sie do nowej szkoly i teraz nie wiem czy te 60 dni to jest czas do wystawienia nowego i20 przez nowa szkole czy 60 dni do zaczecia nowych zajec?? 60 dni konczy sie 17 lutego i nie wiem czy jak np zapisze sie na kurs ktory zaczyna sie 27 lutego to nie bede spalony:-/ czy to chodzi tylko o wystawienie przez nowa szkole i20 z data np 10 stycznia i kiedy sie kurs zaczyna to juz nie jest wazne? I nastepne pytanie - ktos mi mowil ze te 60 dni to mozna wykorzystac tylko raz na caly pobyt w usa ale nie wiem ile w tym prawdy. Dziekuje bardzo za odpowiedz P.S - zapomnialem dodac ze chodzi o transfer na obecnej F1 do innej szkoly na F1....
sly6 Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2011 co do 60 dni http://www.isso.cornell.edu/immigration/f1/transfer.php
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.