sheena84 Napisano 14 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2011 Witam, mam taki nietypowy problem. Chciałam znaleść miejscowosc na mapie, w ktorej urodzil sie moj pradziadek jednak nie pokazuje mi zadnych wynikow. Szukałam tez w googlach ale nie ma zadnej wzmianki o takiej nazwie. Pradziadek w akcie zgonu ma miejsce urodzenia wpisane: "Rewerwil" USA. Czy jest mozliwe aby nie bylo juz takiej miejscowosci, albo zmienilaby ona nazwe? Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje.
gal Napisano 14 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2011 Nie ma takiej miejscowosci w usa, nazwa jest niewlasciwa, niewlasciwie napisana Powinien byc moze podany tez stan
sheena84 Napisano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2011 O to chodzi ze w akcie zgonu jest wlasnie tak wpisane "REWERWIL USA". W dokumencie urzedowym moglby taki blad powstac?
dareknow0 Napisano 14 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2011 Tak ,błędy w różnego rodzaju dokumentach bardzo często się zdarzają.Rozumiem ,że masz ten akt zgonu? Przez kogo jest wystawiony ? W jakim stanie?Kto się pod nim podpisał?W którym roku był wystawiony ten akt?
sheena84 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2011 Przy sobie nie mam, ma go babcia, a ogladajac go nie zwrocilam uwagi przez kogo wydany. Jak tylko cos wiecej bede wiedziec, napisze. Dziekuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.