sheena84 Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Witam, mam taki nietypowy problem. Chciałam znaleść miejscowosc na mapie, w ktorej urodzil sie moj pradziadek jednak nie pokazuje mi zadnych wynikow. Szukałam tez w googlach ale nie ma zadnej wzmianki o takiej nazwie. Pradziadek w akcie zgonu ma miejsce urodzenia wpisane: "Rewerwil" USA. Czy jest mozliwe aby nie bylo juz takiej miejscowosci, albo zmienilaby ona nazwe? Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje.
gal Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Nie ma takiej miejscowosci w usa, nazwa jest niewlasciwa, niewlasciwie napisana Powinien byc moze podany tez stan
sheena84 Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 O to chodzi ze w akcie zgonu jest wlasnie tak wpisane "REWERWIL USA". W dokumencie urzedowym moglby taki blad powstac?
dareknow0 Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Tak ,błędy w różnego rodzaju dokumentach bardzo często się zdarzają.Rozumiem ,że masz ten akt zgonu? Przez kogo jest wystawiony ? W jakim stanie?Kto się pod nim podpisał?W którym roku był wystawiony ten akt?
sheena84 Posted February 15, 2011 Author Report Posted February 15, 2011 Przy sobie nie mam, ma go babcia, a ogladajac go nie zwrocilam uwagi przez kogo wydany. Jak tylko cos wiecej bede wiedziec, napisze. Dziekuje za pomoc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.