Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie! dzisiaj byłam na rozmowie i wszytsko dobrze poszło. Zabrali mi paszport ale nie pamiętam czy powiedział mi, że dostałam czy co, wiecie stres połączony z emocjami. Czy to oznacza, że dostałam tą wizę?

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli nie napisalas nie prawdy,nie powiedzialas to masz wize

bo czasami zabierany jest paszport ale potem cos jest znajdowane i wtedy mozna dostac paszport ale bez wizy

Napisano

mieli tak jak takie cos wyszlo ale same osoby do tego potem sie przyznaly

w takim przypadku jak Ty wiza jest wydawana..

dlatego tez zapytalem sie Ciebie Ci pisalas i mowilas prawde :)

Napisano

Zaczynam się bać i to konkretnie, bi już się tak cieszyłam.. ale jeśli mi wzięli to raczej z myślą, że mi dają. już drugi raz się staram. ostatnio mi oddali wszytskie dokumenty a teraz wszystkie przyjęli. nie no jakby coś im się nie spodobało we wnisoku to by od razu pytali (tak miałam za pierwszym razem).

Napisano

zadalem Ci proste pytanie czy oklamalas Konsula,podstawilas falszywe papiery?jesli nie to w czym problem?

jesli to bylo prawdziwe to masz wize

wiesz ile osob idzie po wize po raz 2 raz i ja dostaje a za 1 razem maja odmowe za tzw male zwiazki z Polska.

Napisano

Witajcie! dzisiaj byłam na rozmowie i wszytsko dobrze poszło. Zabrali mi paszport ale nie pamiętam czy powiedział mi, że dostałam czy co, wiecie stres połączony z emocjami. Czy to oznacza, że dostałam tą wizę?

Pytam z ciekawości :) Warszawa czy Kraków?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...