stara sie Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 wezmiecie 1 numerek dla Was a chcąc mieć rozmowe w ty samym dniu to co mamy z dziewczyną wysłać równocześnie ten wniosek czy jak ?
ilya_ Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 wpisz byle jaki rozsądny hotel/hostel..... na granicy urzednik moze Cie zapytac ponownie..."gdzie sie zatrzymasz panie?"
ilya_ Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 hostele sa rozne....hotele tez sa rozne....poszukaj na bookingu jakiegos hostelu czy hotelu w normalniej cenie.......
stara sie Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 ok właśnie sobie przeglądam i cena za 10 nocy w takich miarę warunkach i dobrej lokalizacji to ponad 3000zl tak że ok a mam pytanie jeszcze bo nie wiem jak zrobić żeby mieć rozmowę w tym samym dniu bo chcemy iść z dziewczyną razem...
ilya_ Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 musicie umowic sie z ambasada na ten sam dzien wtedy bedziecie mieli tego samego dnia
KaeR Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 ok właśnie sobie przeglądam i cena za 10 nocy w takich miarę warunkach i dobrej lokalizacji to ponad 3000zl tak że ok a mam pytanie jeszcze bo nie wiem jak zrobić żeby mieć rozmowę w tym samym dniu bo chcemy iść z dziewczyną razem... Przecież możesz wybrać termin rozmowy ten co ona. Duh. Sprawdzasz dostępne i mówisz Zocha, wybierz środę 9.30.
stara sie Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 czyli co telefonicznie najlepiej czy po prostu jak wyznaczą nam terminy to w tedy wybrać ?
KaeR Napisano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 czyli co telefonicznie najlepiej czy po prostu jak wyznaczą nam terminy to w tedy wybrać ? Przecież w internecie jest wniosek o rozmowę. Jest kalendarz z terminami i godzinami i chyba ilością miejsc.Poza tym nawet możesz mieć 8 a ona 9 a i tak razem możecie wejść. Nikt godzin tam strasznie nie pilnuje. Ja zawsze wchodzę jak przyjdę.
trzy razy Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, w moim przypadku udalo sie za 3 razem. 2002 Wawa-odmowa, 2007 Wawa-odmowa, 2015 styczen Londyn- jest na 10 lat . Kilka prostych pytan- gdzie, na jak dlugo, czym sie zajmujemy i jak dlugo jestesmy w Uk. Pomysl wyjazdu wyszedl spontanicznie, wiec za 2tyg lecimy do Orlando na ferie. Dzieki Forumowicze, byliscie bardzo pomocni. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.