Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ok właśnie sobie przeglądam i cena za 10 nocy w takich miarę warunkach i dobrej lokalizacji to ponad 3000zl tak że ok a mam pytanie jeszcze bo nie wiem jak zrobić żeby mieć rozmowę w tym samym dniu bo chcemy iść z dziewczyną razem...

Napisano

ok właśnie sobie przeglądam i cena za 10 nocy w takich miarę warunkach i dobrej lokalizacji to ponad 3000zl tak że ok a mam pytanie jeszcze bo nie wiem jak zrobić żeby mieć rozmowę w tym samym dniu bo chcemy iść z dziewczyną razem...

Przecież możesz wybrać termin rozmowy ten co ona. Duh. Sprawdzasz dostępne i mówisz Zocha, wybierz środę 9.30.

Napisano

czyli co telefonicznie najlepiej czy po prostu jak wyznaczą nam terminy to w tedy wybrać ? :)

Przecież w internecie jest wniosek o rozmowę. Jest kalendarz z terminami i godzinami i chyba ilością miejsc.

Poza tym nawet możesz mieć 8 a ona 9 a i tak razem możecie wejść. Nikt godzin tam strasznie nie pilnuje. Ja zawsze wchodzę jak przyjdę.

Napisano

Witam, w moim przypadku udalo sie za 3 razem. 2002 Wawa-odmowa, 2007 Wawa-odmowa, 2015 styczen Londyn- jest na 10 lat :D . Kilka prostych pytan- gdzie, na jak dlugo, czym sie zajmujemy i jak dlugo jestesmy w Uk. Pomysl wyjazdu wyszedl spontanicznie, wiec za 2tyg lecimy do Orlando na ferie.

Dzieki Forumowicze, byliscie bardzo pomocni.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...