Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A wiec zadzwonilem ponownie do centrum informacji wizowej i okazalo sie ze spotkanie jednak jest w piatek 30. Lepiej sie dowiedziec niz pozniej jechac na marne kilkaset kilometrow. pozdrawiam

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

witam ja mam głupie pytanie otóż nie posiadam drukarki i jak skącze wypełniac wniosek to jak mam go wydrukowac , mysałem zeby dac opcje plik i potem zapisz strone jako i strona zostanie zapisana na kompie o potem ją wydrukuje w kawiarence int. tylko nie wiem czy tak można i co trzeba wydrukowac ostatnią strone ?? i jeszcze takie pytanie jest we wniosku . podaj liste języków które znasz i co mam wpisac jak nie znam żadego ?? wpisac angielski podstawowy ? bo cos wpisac trzeba :)

Napisano

fredy mozna ten plik zapisac ,mozna tez wyslac na swoj e-mial i wydrukowac tam gdzie masz drukarke ..

drukujesz strone gdzie masz kod,numer ,,potwierdzenie samo ze wyslales wniosek..

co do jezykow to jest jaka opcja aby cos zaznaczyc jak not apply

Napisano

a jak mam pytanie o prace jaką wykonuje to w jakim języku mam napisac po polsku czy angielsku?? pracuje na budowie wiec napisze prace ogulnobudowlane tylko w jakim języku??

Napisano

Zastanawiam się czy źle zrobilem poniewaz napisalem w ds 160 ze sam sobie place za wyjazd, chodzilo mi o to ze pieniądze wlasne czyli rodziców poniewaz jestem nie pelnoletni i nie pracuje.Dobrze zrobiłem?

Napisano

Witam :) Mam kilka pytań odnośnie formalności wizowych.

1) W jakim języku wypełnić formularz online?

2) Czy dodatkowe dokumenty (wszystkie zaświadczenia o pracę itp.) muszą być przetłumaczone na jęz. angielski?

3) Co mam wpisać w polach dot. osób do których jadę, jeśli nie jadę do nikogo- po prostu turystycznie?

To na razie na tyle, z góry dzięki za pomoc :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...