kumateria Napisano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2011 A wiec zadzwonilem ponownie do centrum informacji wizowej i okazalo sie ze spotkanie jednak jest w piatek 30. Lepiej sie dowiedziec niz pozniej jechac na marne kilkaset kilometrow. pozdrawiam
fredy Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 witam ja mam głupie pytanie otóż nie posiadam drukarki i jak skącze wypełniac wniosek to jak mam go wydrukowac , mysałem zeby dac opcje plik i potem zapisz strone jako i strona zostanie zapisana na kompie o potem ją wydrukuje w kawiarence int. tylko nie wiem czy tak można i co trzeba wydrukowac ostatnią strone ?? i jeszcze takie pytanie jest we wniosku . podaj liste języków które znasz i co mam wpisac jak nie znam żadego ?? wpisac angielski podstawowy ? bo cos wpisac trzeba
sly6 Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 fredy mozna ten plik zapisac ,mozna tez wyslac na swoj e-mial i wydrukowac tam gdzie masz drukarke .. drukujesz strone gdzie masz kod,numer ,,potwierdzenie samo ze wyslales wniosek.. co do jezykow to jest jaka opcja aby cos zaznaczyc jak not apply
fredy Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2011 a jak mam pytanie o prace jaką wykonuje to w jakim języku mam napisac po polsku czy angielsku?? pracuje na budowie wiec napisze prace ogulnobudowlane tylko w jakim języku??
sly6 Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2011 mozna po polsku ale bez uzywania polskich znakow
kumateria Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2011 Zastanawiam się czy źle zrobilem poniewaz napisalem w ds 160 ze sam sobie place za wyjazd, chodzilo mi o to ze pieniądze wlasne czyli rodziców poniewaz jestem nie pelnoletni i nie pracuje.Dobrze zrobiłem?
sly6 Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2011 jak mozesz to wypelnij ds 160 od nowa i wpisz rodzicow.. chyba ze sam zarabiasz takie pieniadze ze Cie stac na taka podroz.
kumateria Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2011 Tylko że umawiając się na spotkanie już podałem ten poprzedni ds160. Mam nadzieję ze nie stawia mnie to w złym świetle...
sly6 Napisano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2011 byla osoba co zle podala dane i dala nowy ds 160 i wyszla z wiza.. teraz masz wybor co zrobisz.
Chapi Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2011 Witam Mam kilka pytań odnośnie formalności wizowych. 1) W jakim języku wypełnić formularz online? 2) Czy dodatkowe dokumenty (wszystkie zaświadczenia o pracę itp.) muszą być przetłumaczone na jęz. angielski? 3) Co mam wpisać w polach dot. osób do których jadę, jeśli nie jadę do nikogo- po prostu turystycznie? To na razie na tyle, z góry dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.