Skocz do zawartości

Jak Wrocic Do Usa

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...

Napisano

Witam,ja jestem w podobnej sytuacji,wrócilam po 5 latach i nie moge sie odnalezc.Moze ktos mi pomorze w powrocie przez ''zielona; lub inaczej czekam na podpowiedzi:(pozdrawiam wszystkich teskniacych jak ja...

Napisano
Witam,ja jestem w podobnej sytuacji,wrócilam po 5 latach i nie moge sie odnalezc.Moze ktos mi pomorze w powrocie przez ''zielona; lub inaczej czekam na podpowiedzi:(pozdrawiam wszystkich teskniacych jak ja...

jak pomorze nie pomoze to pomoze morze moze...

Napisano

Nie ladnie jej napisales. Czasami czlowiek popelnia bledy i potem zaluje. Ciezko jest Ci cos radzic, poszukaj tutaj na forum, sa rozne wypowiedzi ludzi w podobnej sytuacji jak Twoja, niektorym sie udawalo, niektorym nie. Poczytaj w necie.

Zycze Ci zebys kiedys spelnila marzenie i pozdrawiam

Napisano

Witam,jak ktos nie jest w takiej sytuacji nie zrozumie tego nigdy co sie czuje jak sie wróci do Polski po paru latach pobytu za wielka woda,a za bledy nie wiem czy mozna tak płacic,ja tak tego nie nazywam,ale kazdy ma swoje zdanie pozdrawiam i czekam na pomoc iv73@interia.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...