Gość Violonczela Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2013 sa profesjonalne...,myslalam aby tez wcisnac tutaj swoje....ale widze, ze musze sie jeszcze duzo nauczyc ..
Anubis Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2013 Przy okazji zapytam, czy znacie moze jakas mloda pare ktora ma zamiar zawrzec zwiazek malzenski w NY. Marzy mi sie sesja slubna na ulicach NY. Z tego co się dowiedzialem, to dobry fotograf slubny w NY to wydatek minimum 2500 $. Wiec moglbym zaoferowac konkurencyjniejszą stawkę. Daj ogłoszenie na Bazarynkę oraz do Nowego Dziennika w NY. P.S. Zdięcia NY wspaniałe.
ilya_ Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Ciekawe zestawienie "Nowy Jork dziś i dawniej" wraz z poruszającą wyobraźnie muzyką.
ilya_ Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 dzieki. bardzo interesuje mnie jak dane miejsce zmienia sie. ja bardzo lubie takie filmiki. nowy jork tez dosc dobrze znam. kiedys zbieralem od starszych ludzi z mojej wsi zdjecia aby zobaczyc co kiedys w danym miejscu bylo....
paradoox Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Świetny filmik. kiedys zbieralem od starszych ludzi z mojej wsi zdjecia aby zobaczyc co kiedys w danym miejscu bylo.... btw. Jedną z rzeczy, która najbardziej mi zapadła z lekcji geografii w gimnazjum to wycieczka po dzielnicy i zdobywanie informacji na temat starych dziejów dotyczących naszej okolicy. Nieocenioną pomocą wykazali się wtedy najstarsi mieszkańcy. Dowiedziałem się bardzo wiele ciekawych rzeczy, które później sam w domu zgłębiałem. Takie lekcje to ja rozumiem..
mayor Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Świetne zdjęcia .Gratulacje,,Niektóre nabrały już wartości historycznej,Ostatni pociąg metra linii "W" wyjechał ze stacji Whitehali Street-South Ferry, 25 czerwca 2010 roku o godzinie 10:50 p.m.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.