Skowron Napisano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 Akty urodzenia poszły zaraz po otrzymaniu tych papierów. Z tego co wiem - Ciotka coś wypełniała i wysyłała. Musiałbym pogadać i się dokładniej zapytać.
sly6 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 to teraz wszystko wiadomo jest ,,nie musisz sie pytac bo jesli zostaly wyslane to nie ma sprawy .teraz aby czekac .
Skowron Napisano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 Wiem też, że pieniądze jakieś zostały też już wysłane. Czyli nie mam w sumie o co się martwić póki co Dzięki wielkie za odpowiedzi
sly6 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 jedynie o co sie musisz martwic to aby przed 21 rokiem zycia dostal-mial rozmowe w Ambasadzie w sprawie wizy na pobyt staly .. oraz aby papiery byly dobrze wypelnianie i na czas odsylane
Skowron Napisano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 Osiemnaście lat skończyłem w tym roku, więc to raczej nie będzie problem
sly6 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 teraz aby w tych 3 latach byla rozmowa w Ambasadzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.