lenam Napisano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 Dziekuje za dobre rady. dodales mi otuchy. zaaplikuje o wize i zobacze, moze dostane. Obawialam sie, ze czeka mnie "piesza wycieczka" z meksyku
sly6 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 a jest duza szansa na wize narzeczenska lub tez na pobyt staly jak znajdziesz meza bo co do Meksyku i granicy to byla by chyba najgorsza sprawa -bo jak zalegalizowac pobyt takiej osoby teraz?a do tego mozna nie zle wpasc .
Rademedes Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 jesli bylas na J-1 to nie obowiazuje Cie, zaden zakaz wjazdu, musisz przekonac konsula jak bedziesz sie ubiegala o wize, co czasem graniczy niestety z cudem, z zakazem jest czasem o tyle dobrze, ze jest o co sie ubiegac (o jego zniesienie) przy "widzi mi sie" konsula tak naprawde nie ma sie od czego odwolywac powodzenia!
Jim Beam Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 Obawialam sie, ze czeka mnie "piesza wycieczka" z meksyku Z 3 letnim dzieckiem? Doskonaly pomysl.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.