Oldzia2005 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 Hej Jako dzieciak dostałam wizę na 10 lat. Wiza kończy się już w lutym w przyszłym roku, więc od tego czasu minęło sporo czasu. Mam teraz 22 lata i różnica - ja obecnie i ja na zdjęciu - jest dość spora. Dodatkowo zdjęcie jest według starych standardów (jedno ucho odsłonięte, półprofil) i nie składałam odcisków palców. Dodam, że wiele razy wyjeżdżała do USA, wracałam na czas i nie było problemu. Zostawić to tak jak jest, nie panikować i jechać? Czy wyrabiać nową wizę?
sly6 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 a paszport jaki masz ?juz nowy czy nadal ten stary wizy wydawane kiedys sa nadal wazne i z tymi tez zdjeciami ktore kiedys byly we wnioskach..
Oldzia2005 Napisano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 wizę mam w starym paszporcie, ale mam też nowy , aktualny..
sly6 Napisano 30 Marca 2011 Zgłoś Napisano 30 Marca 2011 to bierzesz dwa i lecisz chyba ze chcesz miec wize juz w nowym paszporcie to musisz od nowa wszystko robic jak jest napisane na stronie Ambasady wybor nalezy do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.