Oldzia2005 Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Hej Jako dzieciak dostałam wizę na 10 lat. Wiza kończy się już w lutym w przyszłym roku, więc od tego czasu minęło sporo czasu. Mam teraz 22 lata i różnica - ja obecnie i ja na zdjęciu - jest dość spora. Dodatkowo zdjęcie jest według starych standardów (jedno ucho odsłonięte, półprofil) i nie składałam odcisków palców. Dodam, że wiele razy wyjeżdżała do USA, wracałam na czas i nie było problemu. Zostawić to tak jak jest, nie panikować i jechać? Czy wyrabiać nową wizę?
sly6 Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 a paszport jaki masz ?juz nowy czy nadal ten stary wizy wydawane kiedys sa nadal wazne i z tymi tez zdjeciami ktore kiedys byly we wnioskach..
Oldzia2005 Posted March 30, 2011 Author Report Posted March 30, 2011 wizę mam w starym paszporcie, ale mam też nowy , aktualny..
sly6 Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 to bierzesz dwa i lecisz chyba ze chcesz miec wize juz w nowym paszporcie to musisz od nowa wszystko robic jak jest napisane na stronie Ambasady wybor nalezy do Ciebie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.