WoWa Napisano 31 Marca 2011 Zgłoś Napisano 31 Marca 2011 Witam. Poszukuje osoby która pomoże mi w zakupie ubrań Abercrombie w stanach. oto co planuje zrobić: zamawiam ubrania z działu clearance na stronie A&F, płace za wszystko, podając twoje dane w adresie przesyłki ty odbierasz paczkę i wysyłasz na mój adres w polsce będzie to nie duża paczka kilka koszulek, jakaś bluza... oczywiście wszystkie dodatkowe koszty pokrywam ja. oferuje także jakiś % od całego zamówienia w zamian za pomoc.
FUGAZI Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 polameronline.com : logujesz się, dostajesz numer klienta, zamawiasz towar na ich adres, płacisz za przesyłkę kiedy dotrze do ich magazynu, kurier przywozi Ci paczkę pod drzwi. Jest szybciej, taniej i bezpieczniej.
sly6 Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 oraz nie musisz czekac az ktos sie zdecyduje na pomoc bo mozesz czekac i czekac az ktos Ci takie cos zrobi wiec idz na to strone wyzej i bedzie po
WoWa Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 tylko abercrombie nie wyśle paczki do żadnej z takich firm. Już próbowałem ;/
krystian20 Napisano 12 Maja 2011 Zgłoś Napisano 12 Maja 2011 http://plusexpress.pl/ Sam kilka paczek wyslalem z Usa do Polski, takze polecam ten serwis.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.