Kaya Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Mam pytanie: Moje biuro zmieniło mi przewoźnika z Lufthanzy na "AF" Co to takiego :?: :?: :?: :?: :?: Lecieliście czymś takim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 AF = Air France ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 AF - air france. Sa okay jesli nie strikuja... F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 Aha Dzięki A co jeszcze możecie powiedzieć o tych liniach? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 opinie sa bardzo rozne. jeszcze do niedawna ludzie mieli o nich bardzo zla opinie - slaby serwis pokladowy - oszczedne jedzenie i chamskie stewardessy. mojej rodzinie kilka lat temu tez podpadli jak malo kto i od tego czasu nimi nikt od nas juz nie latal... ale moj ojciec dzis wrocil nimi (sluzbowo) z chin - i byl doslownie zachwycony..... ;-) najwidoczniej musieli sie zmienic na przestrzeni lat ;-) tutaj masz opinie innych pasazerow: http://www.airlinequality.com/Forum/af.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobry010 Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 ja wiem jedno. bilet do NY w Air France kosztuje 2300zł a ja kupilem za 2900zł a Lufthansie... ciekawe jest to ze w AF mieli wiecej wolnych rezerwacji niz w pozostalych liniach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 ja wiem jedno. bilet do NY w Air France kosztuje 2300zł a ja kupilem za 2900zł a Lufthansie... ciekawe jest to ze w AF mieli wiecej wolnych rezerwacji niz w pozostalych liniach... on tak po prostu nie "kosztuje" tyle i tyle. to juz nie te czasy. teraz bilety kosztuja od X do Y, a ten koszt 2300/2900 to byl koszt na dana chwile. wierz mi, na air france w "sezonie na dany kierunek" tak samo trudno znalezc wolne miejsca w klasie ekonomicznej jak na inne linie. a air france i tak z reguly jest tanszy niz inne linie. 2 lata temu zima lecielismy swissem do tajlandii. bilety kupowalismy z 3-miesiecznym wyprzedzeniem. w dniu zakupu naszych biletow, air france oferowal swoje bilety o polowe taniej - a na tydzien przed wylotem, nie bylo juz miejsc - ani w air france, ani w swissie. tak samo bylo ostatniego lata jak lecialem do usa - w air france wczesniej sie skonczyly wolne miejsca niz w lufthansie/united! ;-) wiec nie moga juz byc takie zle ;-) ale ludzie chyba nadal zyja ta opinia o tym jaki to ten air france jest beeee :jezor: Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 23 VI, Warszawa-Paryz-JFK, AF 3470PLN, spadlem z krzesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudek Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 wow witek a ja 17 VI, Warszawa-Paryz-JFK, AF 1800PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted May 10, 2005 Author Report Share Posted May 10, 2005 Hej To jakieś niemożliwe że płacisz 1800 Chyba że w jedną stronę ? Ja się dziś dowiedziałam, że za bilet z wylotem 3 czerwca płacę ...2945 i co wy na to? MAJĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!! Też do NY. Też mało co nie spadłam z krzesła i spadam nadal :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.