Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na pewno jest szansa ;-) coraz wiecej ludzi lata, wiec na pewno ktos tam bedzie z polski ;-) tak po prostu w tlumie go nie odnajdziesz, ale jakby Was mieli razem zaprowadzic na samolot do ny, to razem zawsze razniej ;-)

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mam ten sam problem Kaya.......sama, pierwsz raz, z przesiadką we Frankfurcie, na którą mam godzinkę......

Damy radę ;) czytamy forum, pytamy więc jak może być inaczej :wink: :)

Jestem przekonana, że teoretyczne przygotowanie pomaga wyśmienicie zdać egzamin praktyczny 8)

Powodzenia

Napisano

No mam nadzieję ;)

Kiedy Wiola lecisz? Może wcześniej niż ja? Jakby co to po locie napisz jak było :shock:

Napisano

ja po raz pierwszy tak zupelnie sam (bez towarzystwa rodzicow ani siostry) polecialem do usa... lecialem poznan - warszawa- nowy jork - san francisco - chicago - warszawa - poznan - i sobie poradzilem majac 16 lat (ze zmianami terminali na jfk i ord)! ;-) a potem lawinowo zaczalem odbywac zupelnie samemu loty europejskie z przesiadkami w zurichu, londynie, kopenhadze, paryzu itd itp i sobie bez problemu radzilem... a Wy ile macie lat? (pytanie retoryczne ;-) ) wiec jak mozecie sobie nie poradzic?! ;-) 8)

Napisano

Ten problem Santa... jest też czysto teoretyczny ;) :wink: myślisz, że chodzi o wiek ?? Santaniu... hi hi o doświadczenie, praktykę, które są nie tylko tu istotne :wink:

My nie miałyśmy tego szczęścia, aby podróżowac z rodzicami czy siostrzyczką i teraz tak, na (a raczej przez :) ) głęboką wodę ....więc nas nie strasz, nie potępiej, nie wyśmiewaj tylko wspieraj doświadczony młodzieńcze hi hi :lol::lol::lol:

Napisano

Wiola, Wiola, Wiola ;)

Nikt tu nie potepia, bron boze! Wszyscy trzymamy kciuki i zyczymy powodzenia!

A jesli chodzi o Sante... no coz, w przypadku uroczych mlodziencow latwiej przymknac oko na niektore rzeczy :)

Napisano

Jak już dotrę cała do USA i będę miała stały dostęp po netu to dam ci Wiola znać jak było, w ogóle już się nie doczekam he he ;)

U mnie to samo: nigdy nie podróżowałam dalej niż Niemcy i to autokarem, więc wszystko inne to nowość, ale i potem będzie spore doświadczenie i my też będziemy już obcykane co i jak :):lol::lol::lol::D

Napisano

Mapkę lotniska też mam ;)

Dagmarciu przymykam oko na tego młodzieńca :):lol::lol: w niektórych rzeczach :wink: A Ty nie korzystasz już z uroków znacznie cieplejszego klimatu ?? Z deski nici??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...