SantaCruz_CA Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 na pewno jest szansa ;-) coraz wiecej ludzi lata, wiec na pewno ktos tam bedzie z polski ;-) tak po prostu w tlumie go nie odnajdziesz, ale jakby Was mieli razem zaprowadzic na samolot do ny, to razem zawsze razniej ;-)
wiola Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Mam ten sam problem Kaya.......sama, pierwsz raz, z przesiadką we Frankfurcie, na którą mam godzinkę...... Damy radę czytamy forum, pytamy więc jak może być inaczej :wink: Jestem przekonana, że teoretyczne przygotowanie pomaga wyśmienicie zdać egzamin praktyczny 8) Powodzenia
Kaya Napisano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 No mam nadzieję Kiedy Wiola lecisz? Może wcześniej niż ja? Jakby co to po locie napisz jak było :shock:
wiola Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Myślę. że ja mogę Cię o to prosić gdyż ja dopiero w sierpniu. Więc powodzenia 8)
SantaCruz_CA Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 ja po raz pierwszy tak zupelnie sam (bez towarzystwa rodzicow ani siostry) polecialem do usa... lecialem poznan - warszawa- nowy jork - san francisco - chicago - warszawa - poznan - i sobie poradzilem majac 16 lat (ze zmianami terminali na jfk i ord)! ;-) a potem lawinowo zaczalem odbywac zupelnie samemu loty europejskie z przesiadkami w zurichu, londynie, kopenhadze, paryzu itd itp i sobie bez problemu radzilem... a Wy ile macie lat? (pytanie retoryczne ;-) ) wiec jak mozecie sobie nie poradzic?! ;-) 8)
wiola Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Ten problem Santa... jest też czysto teoretyczny :wink: myślisz, że chodzi o wiek ?? Santaniu... hi hi o doświadczenie, praktykę, które są nie tylko tu istotne :wink: My nie miałyśmy tego szczęścia, aby podróżowac z rodzicami czy siostrzyczką i teraz tak, na (a raczej przez ) głęboką wodę ....więc nas nie strasz, nie potępiej, nie wyśmiewaj tylko wspieraj doświadczony młodzieńcze hi hi
dagmarcia Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Wiola, Wiola, Wiola Nikt tu nie potepia, bron boze! Wszyscy trzymamy kciuki i zyczymy powodzenia! A jesli chodzi o Sante... no coz, w przypadku uroczych mlodziencow latwiej przymknac oko na niektore rzeczy
Kaya Napisano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Jak już dotrę cała do USA i będę miała stały dostęp po netu to dam ci Wiola znać jak było, w ogóle już się nie doczekam he he U mnie to samo: nigdy nie podróżowałam dalej niż Niemcy i to autokarem, więc wszystko inne to nowość, ale i potem będzie spore doświadczenie i my też będziemy już obcykane co i jak
SantaCruz_CA Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 no tak, ale jako dorosla osoba, masz wieksze "zdolnosci intelektualno-spostrzegawcze" niz 16-latek z przerazeniem w oczach i wydrukowana mapka lotniska w rece ;-) hehe
wiola Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 Mapkę lotniska też mam Dagmarciu przymykam oko na tego młodzieńca w niektórych rzeczach :wink: A Ty nie korzystasz już z uroków znacznie cieplejszego klimatu ?? Z deski nici??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.