kurak Napisano 20 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2005 A ja mam takie pytanko troche z innej bajki.Czy wszystkie linie lotnicze zadaja zaplaty za rezerwacje biletu w ciagu 3 dni...nie mozna zaplacic pozniej dajmy na to 2 tyg. przed wylotem???
SantaCruz_CA Napisano 20 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2005 nie wszystkie. tzn to nie zalezy od linii - a od taryfy, ktora rezerwujesz. zazwyczaj dlugi termin wykupu maja te drozsze/najdrozsze taryfy. jezeli w linii sie nie udaje, mozesz sprobowac w biurze podrozy - czasem ich systemy potrafia nie zadac zaplaty tak szybko ;-) - ale nic nie jest gwarantowane - sam sie przekonaj co powiedza.... raz lufthansa ode mnie chciala zaplaty w ciagu 3 dni, poszedlem do biura podrozy, zarezerwowalem to samo (ta sama trasa, te same loty, ten sam stock, ta sama taryfa (!!!) i pozwolili mi na platnosc po.... prawie 2 miesiacach....! :-) )
Jarek1122 Napisano 20 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2005 nie wszystkie. tzn to nie zalezy od linii - a od taryfy, ktora rezerwujesz. zazwyczaj dlugi termin wykupu maja te drozsze/najdrozsze taryfy. jezeli w linii sie nie udaje, mozesz sprobowac w biurze podrozy - czasem ich systemy potrafia nie zadac zaplaty tak szybko ;-) - ale nic nie jest gwarantowane - sam sie przekonaj co powiedza.... raz lufthansa ode mnie chciala zaplaty w ciagu 3 dni, poszedlem do biura podrozy, zarezerwowalem to samo (ta sama trasa, te same loty, ten sam stock, ta sama taryfa (!!!) i pozwolili mi na platnosc po.... prawie 2 miesiacach....! :-) ) A w jakim byłes biurze, jeśli można wiedzieć ?
SantaCruz_CA Napisano 21 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2005 ja od czasu gdy LOT wprowadzil oplaty za obsluge, kupuje w campusie. (www.campus.pl)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.