Skocz do zawartości

Zaproszenie Do Ambasady

rysio130

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

W dużym skrócie sprawa wygląda tak. Moja kategoria to F3 a priority date to 26 grudnia 2001. Wszystkie niezbędne dokumenty DS230, zaświadczenia o niekaralności itd zostały wysłane do NVC w październiku 2010 r.

W tm czasie Visa Biuletyn kategoria f3 podawał datę 01 czerwca 2002. W międzyczasie otrzymałem informację , że muszę przysłać do NVC nowe zaświadczenie o niekaralności ponieważ poprzednie straciło swoją pół roczną ważność i zrobiłem to 04 stycznia 2011. W lutym 24 otrzymałem checklist, że NVC ma już wszystkie dokumenty i na dalszą korespondencje mam oczekiwać z ambasady.

Pismo było z NVC natomiast zostało wysłane priorytetem przez firmę MMI z Warszawy. Ale wyszło pewne ale.... w styczniu cofnięto daty -w mojej kategori F3 z czerwca 2002 do stycznia 2001, a obecnie jast to 01 maja 2001. Czy to oznacza, że ponownie mam czekać aż pd zbliży sie do te z biuletynu czy że moja sprawa jest w toku

Pozdrawiam.

Napisano

Nie otrzymałem zadnej wiadomości.

Ale dla mnie jest najważniejsze czy ponownie mam czekać aż data z biuletynu zbliży się do mojej PD czy sprawa jest w toku

Zawsze sprawdzam na stronie ambasady terminarz spotkań ale na kwiecień mnie nie było'

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...