sly6 Napisano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2011 no ale chcesz jechac na jakiej wizie -moze od tego zacznijmy?chcesz tam pracowac legalnie czy tez nielegalnie?
BlackAngel Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 No chcę ale jak ja pojadę w lipcu trzeba przecież zapracować na to .... Przynajmniej na bilet i na hotel no bo jak inaczej... A do lipca to niezdąrze, zresztą wit to chyba przez biuro a nie samemu sie organizuje wiec jak dzwoniłam do biura to na wit w te wakacje podobno juz za pozno jest.
sly6 Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 z oferta pracy moze byc za pozno a co do samej wizy to ... a zapracowac chcesz gdzie w Polsce czy juz w USA ? musisz wt zalatwiac przez biuro.
marta_ate Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Hej, Ja też miałam takie plany co do W&T, ale nie wypaliło, bo się za późno obudziłam z tym niestety. Planuję pojechać w sierpniu na własną rękę i tam znaleźć pracę. Gdzie będziesz mieszkać, *A*? Czy udałoby się znaleźć miejscówkę z Wami? Wtedy, wiadomo, podział kosztów, to znacznie łatwiej. Nie mam social security, ale planuje znaleźć pracę na czarno. Czy w LA jest z tym problem? Słyszałam, że w Nowym Yorku jest łatwo o taką pracę, ale jak jest w LA, to nie mam zielonego pojęcia.
tomy007 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Witam też bym chciał bardzo pojechać do LA tylko nie mam do kogo jestem już w Stanach ale na wizie turystycznej chciałbym tam podjąć pracę oczywiście nielegalną i chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość przyjazdu i przynajmniej jakiegoś gwarantowanego zakwaterowania. Prosze o odpowiedz. mam taką samą sytuację jak marta_ate tylko, że ja już bym chciał jechać prosze o jakiś kontakt ze mną nr gg 5847880 i mam jeszcze pytanie w sprawie pokoi gdzie moge poszukac tanich pokoi????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.