*A* Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Hej, Od 4 lipca do 14 listopada jestem z przyjaciolka na worku w Los Angeles. Jezeli ktos z was rowniez sie wybiera, dajcie znac! Pozdrawiam
oleander18 Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 ej sluchajcie czy oplaca sie jechać na niecale 2 mies na zachodnia czesc usa (sacramento)?czy nie wyjde na tym stratna... licze na szybką odp
Thadel Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Zależy od osoby, czy dwie prace, pracując jak wół można sporo zarobić, ale ze zwiedzania wtedy nici. Pracując na dośc dobrej płatej pracy z napiwkami, nadgodzinami, też powinno się nie wyjsć stratnym.
oleander18 Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Właśnie sobie wyliczyłam,że cały koszt tego tripu z W&T wyjdzie mi 10 000 a z umiarkowaną stawką za h -9$ mój zarobek wyniesie 1200zl...mamoo;<
sly6 Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 fakt moze zarobisz tyle ale jakie masz wrazenie,kogo mozesz spotkac,a czasami to wiecej jest niz te pare zlotych -dolarow
CA90036 Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 jak znalazłaś pracę w LA? Przez biuro WAT? To chyba graniczy z cudem... i w jakiej części miasta?
*A* Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 Znalezienie pracy w LA nie jest takie trudne, jeżeli zabierzesz się za organizację w miarę wcześnie. My wpadłyśmy na pomysł z workiem w połowie marca, więc już było bardzo póżno i ofert były przebrane. Zdecydowałyśmy jechać z opcją wszystko na własną rękę z biurem Foster Travel. Wszystko będziemy załatwiać na miejscu. Pozdrawiam:)
BlackAngel Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Siema, no to ja z wami mogę jechać, ale nie wiem kompletnie o co chodzi, jaki typ tej pracy macie już wizę ile zabieracie swojego kapitału czy tam już jest wraz z zakwaterowaniem i wyżywieniem ??? I mówicie powaznie czy zarty? w jakim konkretnie miejscu ta praca?
Joanna30 Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 One jadą na "work & travel" - o czym wyraźnie powiedziały w pierwszym poście. Zresztą wątek założony jest w dziale W&T. To jest jeden z rodzajów wyjazdów, na który można wyjechać na wizie J-1. http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wi...nd-travel2.html
BlackAngel Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 No Właśnie wiem, o to mi chodzi moge może z Wami pojechać?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.