bramborek Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 witam, chciałbym się ubiegać o wizę do usa na 1-2 miesiące w wakacje, mam tam rodzine która tam siedzi z 20 lat, już raz u nich byłem, teraz chcę znowu na ślub brata ale niestety mam mały wyrok w zawieszeniu który za rok się kończy. Czy ktoś z was miał lub słyszał o szansach w takim wypadku na dostanie wizy, mysle też o ewentualnej wizie do kanady na takich samych zasadach, czy wiecie czy oni to sprawdzają, czy to jest problem otrzymania wizy czy może przekroczenia granicy, dzieki z góry za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 mysle ze nie maja takich danych w kosulacie czy w ambasadzie. Czytalam kiedys na forum, nie wiem czy na tym, ze nie ma z tym problemow,wiec lepiej sie nie przyznawaj;) Pzdr, Aga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 w aplikacji masz zadane pytanie o karalnosc i od Ciebie zalezy co napiszesz podobnie w Ambasadzie Kanady..nie maja takich informacji,,jesli bys sie staral o wize emigracyjna to wtedy musisz przedstawic kwit czy byles karany,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.