Skocz do zawartości

Praca- Tylko Gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Aktualnie jestem w trakcie załatwiania sobie wizy do Stanów J-1...

Wyjeżdzam i będę szukał pracy na miejscu. Tylko zastanwiam się nad miejscem gdzie byłoby najlepiej w tym okresie znaleźć pracę.

Wstępnie myślałem nad NYC. Wiadomo miasto pełne ludzi z całego świata gdzie dzieje sie wiele ciekawych rzeczy.

Natomiast tak trzeźwo myśląc w wakacje najlepiej wyjechać do Miami gdzie jest ciepło i pewnie jest dużo miejsc gdzie można pracować.

Myślałem nad kelnerem lub barmanem (mam w tym doświadczenie) lub w jakiś organizacjach sportowych (jestem koszykarzem)

Macie pomysł jakie byłoby dla mnie najlepsze miejsce ?

Z góry dzięki za odpowiedź

Napisano
Witam,

Aktualnie jestem w trakcie załatwiania sobie wizy do Stanów J-1...

Wyjeżdzam i będę szukał pracy na miejscu. Tylko zastanwiam się nad miejscem gdzie byłoby najlepiej w tym okresie znaleźć pracę.

Wstępnie myślałem nad NYC. Wiadomo miasto pełne ludzi z całego świata gdzie dzieje sie wiele ciekawych rzeczy.

Natomiast tak trzeźwo myśląc w wakacje najlepiej wyjechać do Miami gdzie jest ciepło i pewnie jest dużo miejsc gdzie można pracować.

Myślałem nad kelnerem lub barmanem (mam w tym doświadczenie) lub w jakiś organizacjach sportowych (jestem koszykarzem)

Macie pomysł jakie byłoby dla mnie najlepsze miejsce ?

Z góry dzięki za odpowiedź

W wakacje w NYC masz bardzo gorąco - pewne prawie na 100% .Natomiast w Miami w okresie wakacji jest piekielnie gorąco -pewne na 100% :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...