Parivella Napisano 27 Maja 2011 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 Witam, Aktualnie jestem w trakcie załatwiania sobie wizy do Stanów J-1... Wyjeżdzam i będę szukał pracy na miejscu. Tylko zastanwiam się nad miejscem gdzie byłoby najlepiej w tym okresie znaleźć pracę. Wstępnie myślałem nad NYC. Wiadomo miasto pełne ludzi z całego świata gdzie dzieje sie wiele ciekawych rzeczy. Natomiast tak trzeźwo myśląc w wakacje najlepiej wyjechać do Miami gdzie jest ciepło i pewnie jest dużo miejsc gdzie można pracować. Myślałem nad kelnerem lub barmanem (mam w tym doświadczenie) lub w jakiś organizacjach sportowych (jestem koszykarzem) Macie pomysł jakie byłoby dla mnie najlepsze miejsce ? Z góry dzięki za odpowiedź
dareknow0 Napisano 27 Maja 2011 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 Witam,Aktualnie jestem w trakcie załatwiania sobie wizy do Stanów J-1... Wyjeżdzam i będę szukał pracy na miejscu. Tylko zastanwiam się nad miejscem gdzie byłoby najlepiej w tym okresie znaleźć pracę. Wstępnie myślałem nad NYC. Wiadomo miasto pełne ludzi z całego świata gdzie dzieje sie wiele ciekawych rzeczy. Natomiast tak trzeźwo myśląc w wakacje najlepiej wyjechać do Miami gdzie jest ciepło i pewnie jest dużo miejsc gdzie można pracować. Myślałem nad kelnerem lub barmanem (mam w tym doświadczenie) lub w jakiś organizacjach sportowych (jestem koszykarzem) Macie pomysł jakie byłoby dla mnie najlepsze miejsce ? Z góry dzięki za odpowiedź W wakacje w NYC masz bardzo gorąco - pewne prawie na 100% .Natomiast w Miami w okresie wakacji jest piekielnie gorąco -pewne na 100%
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.